Polisen kom på kalaset

Att polisen kommer på ens födelsedag är det nog få som vill, men någon som blev glad när poliserna bestämde sig för att dyka upp på hans födelsedagsfest är Toxey i Arkansas – ingen av de 21 inbjudna gästerna kom nämligen för att fira honom, och därför valde polisen att komma istället för att fira ordentligt.

”Angela Andrews skrev om sin sons besvikelse när ingen kom till hans födelsedagskalas på Facebook. Och på något sätt uppmärksammades delstatspolisen på hans situation. Så det tog saken i egna händer och bjöd in sig själva på kalas.” läs hela berättelsen här.

ballong1Det brukar sägas att födelsedagstårtan är viktigast när det kommer till födelsedagar, men det stämmer inte riktigt alla gånger. Speciellt inte när födelsedagsbarnet bjuder in hela 21 stycken kompisar och inte en enda av dessa barn dyker upp på firandet. Då hamnar tårtan med ljusen på definitivt i skuggan, vilket var precis vad som hände när Toxrey i Arkansas, USA, fyllde år och försökte ställa till med kalas. Ingen kom. Till att börja med.

Delade uppgivet inlägg på Facebook

Toxreys mamma, Angela Andrews, skrev ut sin sorg och frustration över hur hennes son blivit övergiven av alla sina vänner på hans födelsedag. Och resultatet av det inlägget hade hon nog inte väntat sig. Istället för att hitta ett gäng generade klasskompisar med föräldrar på pojkens födelsedag möttes hon istället av fem polismän i sällskap av hunden Rhino. De hade med sig både tårta och presenter så Toxrey fick ett ordentligt firande då han dessutom fick leka med sirenerna i polisbilen, leka med hunden och spela basket med poliserna – så för hans del var tårtan inte viktigast, det var gästerna.

Post Navigation