Sluta aldrig drömma

Ibland så kan vi människor glömma varför vi är här på jorden, något som ju ingen av oss egentligen har svaret på. men borde inte svaret vara att må så bra så möjligt och ta vara på varenda minut man har här i livet. Aldrig någonsin har vi varit så medvetna om, livet som är i dagsläget och ändå så är det lätt att man blir bitter emellanåt. Man tappar helt enkelt fokus på vad som är viktigt i livet och istället så börjar man irritera sig på små saker som egentligen inte spelar nog roll alls i längden.

Det man borde göra är helt enkelt att uppskatta livet lite mer och uppfylla alla de där drömmar man haft under hela sin livstid. Allting kan hända om man bara tror på det tillräckligt mycket. Tron är det enda man har och därför är det viktigt att man aldrig tappar hoppet när det kan kännas extra motigt emellanåt.

Har man drömmar och saker man vill göra här i livet, gör det nu! Helt plötsligt så kan det vara för sent och då ångrar man att man inte gjorde det när man väl hade chansen.  Vill du lära dig norska, lär dig norska. Vill du kunna säga ”linser på nett”, gör det. Vill du skriva en bok på japanska, gör det. Om du misslyckas, vad kan hända då? Ingenting. Det är det som är så fint med att våga ta för sig av livet. Du kan göra allt du vill. Kanske går det vägen, kanske inte. Men det spelar ingen roll, då vet att du i alla fall försökte och gjorde ditt bästa. Då kan du istället gå vidare till din nästa dröm.

Post Navigation