Vill man vara fin..

Man kan nog utan tvivel konstatera att det här med celluliter har kommit att bli en av kvinnans största skräck. För av alla andra meningslösa saker här i livet, så har det här med celluliter på kroppen blivit något de flesta kvinnor våndas inför. För de flesta vet att förr eller senare kommer man att drabbas, det är nästintill oundvikligt. Förutsatt att man inte har supergener som håller kroppen fast, tajt och smal hela livet ut. Något som för övrigt är en utopi för de flesta kvinnor i dagens samhälle.

Och just på grund av denna utopi, så sker det en ständig jakt efter en perfekt cellulitbehandling. Något som dock många kvinnor redan innerst inne vet inte existerar, men trots detta faktum fortsätter man att prova på alla diverse krämer, strumpor och dyra behandlingar. Många kvinnor är desperata och har helt enkelt besluta sig för att fortsätta jakten tills det ultimata botemedlet mot dessa gropar infinner sig från himmelen. Något som vi ju dock än så länge inte tycks ha hittat.

Däremot så kan man ju faktiskt hålla sig till det råd som faktiskt är det mest sunda och realistiska, nämligen att motionera mycket och äta sund kost. Detta må låta tjatigt, men det är sant som det är sagt. När det kommer till att förändra sin kropp så finns det inga genvägar, inga billiga i alla fall. Vill man vara fin, så måste man helt enkelt lida pin.

Post Navigation